Cursus Content Marketing Succes zaterdag 19 april 2014

» Direct inschrijven

Wil jij ook jouw kennis en expertise in klinkende munt omzetten? Wil je weten hoe jouw kennis en ervaring ook door anderen wordt herkend? En wil je weten hoe je sociale media en zoekmachine marketing daarbij handig inzet? Dan is de cursus Content Marketing voor zelfstandige professionals echt iets voor jou!

De meeste mensen gaan online op zoek naar een product of dienst. Maar hoe zorg je ervoor dat potentiële klanten bij jou terecht komen? En hoe word je nu beter gevonden dan bijvoorbeeld een concurrent? Het doel van de cursus Content Marketing & Sociale Media is jouw kennis te vergroten over hoe je jezelf als expert in de markt zet. En hoe je zo autoriteit krijgt op jouw vakgebied of specialisme zodat jij een online klantenmagneet wordt!

Naar aanleiding van vele vragen uit mijn netwerk organiseer ik speciaal voor zelfstandige professionals op zaterdag 19 april 2014 in Mercure Nieuwegein een stoomcursus Content Marketing.

Tijdens deze cursus ga ik de diepte in op de volgende onderwerpen:

 • Introductie Content Marketing
 • Content ontwikkelen
  • Hoe realiseer je verschillende soorten content?
  • De rol van zoekmachines
  • De rol van sociale media
  • Content curatie
 • Promotie van jouw content: influentials, gastblogs, social media
 • De praktijk
  • siteclinic – beoordeling van jouw eigen website inclusief tips
  • voorbeeldcases uit de praktijk
 • Uitgebreid stappenplan
 • Analyse, succes meten & bijsturen

Wanneer
Zaterdag 19 april 2014 van 13:30u – 18:00u

Locatie
Mercure Hotel, Nieuwegein

Investering
EUR 249 (ex btw) – max. 10 personen – wees er dus snel bij!
Nog maar (9) 8 plaatsen beschikbaar.

Je ontvangt tevens mijn ebook de ‘Content Marketing Gids’. Dé gids over hoe je met content marketing een online autoriteit en klantenmagneet wordt! En als extra bonus ontvang je bovendien ook mijn ebook de ‘SEO Succes Gids’ over zoekmachine optimalisatie.

Voor wie?

Deze cursus heb ik speciaal ontwikkeld voor zelfstandige professionals zoals trainers, coaches en adviseurs. De training is erg praktisch en bevat voorbeelden uit jouw dagelijkse praktijk. We hebben een kleine, exclusieve groep en afhankelijk van het niveau van de deelnemers pas ik het niveau aan. De cursusinhoud is dus niet standaard maar dynamisch en toegespitst op de groep.

Jouw coach & trainer: Frank Husmann

coach & trainer Frank HusmannFrank Husmann leert ondernemers om meer rendement uit hun online activiteiten te halen en heeft veel grote en kleine bedrijven in de top 5 van Google gekregen via Zoekmachine Optimalisatie. Frank is auteur van verschillende online marketing boeken. Zijn nieuwsbrief met online marketing tips wordt gelezen door meer dan 1.500 mensen en op Twitter volgen meer dan 10.000 mensen hem. Hij werd geïnterviewd door onder andere het NOS Journaal op 3, RTL4 Editie NL, NRC Handelsblad, Dagblad De Pers en Dagblad Trouw.

Inschrijven

Schrijf je direct in – max. 10 deelnemers dus wees er snel bij:


Elke dag nieuwe leads in je mailbox? Test dan gratis mijn nieuwe software!

Wil je direct nieuwe leads ontvangen?

Probeer dan gratis mijn nieuwe software en krijg inzicht in de bedrijven en de personen die je website bezoeken!