Ook hoger in Google? Cursus Zoekmachine Optimalisatie 1 maart

» Direct inschrijven

Wil jij ook met jouw website hoog in de zoekresultaten van Google belanden? En wil je daarin niet afhankelijk zijn van de grillen en algoritmes van Google of van een dure adviseur? Dan is de cursus Zoekmachine Optimalisatie (SEO) voor zelfstandige professionals echt iets voor jou!

Google is nog steeds de grootste bron van bezoekers naar jouw website. 80% van de mensen oriënteert zich via zoekmachines op de aanschaf van nieuwe producten of diensten. Voor jouw markt is hoog in  Google staan dus ook in 2014 van groot belang.

Naar aanleiding van vele vragen uit mijn netwerk organiseer ik speciaal voor zelfstandige professionals op zaterdag 1 maart 2014 in Mercure Nieuwegein een stoomcursus Zoekmachine Optimalisatie (SEO).

Tijdens deze cursus ga ik de diepte in op de volgende onderwerpen:

  • Recente zoekmachine ontwikkelingen en trends
  • Meer klanten krijgen via SEO: leer de 4 stappen om hoog in Google te komen
  • Technische zaken begrijpelijk uitgelegd
  • Zoekwoorden onderzoek: toegespitst op jouw markt
  • Siteclinic: beoordeling van jouw eigen website inclusief tips

Wanneer
Zaterdag 1 maart 2014 van 13:30u – 18:00u
Locatie
Mercure Hotel, Nieuwegein
Investering
EUR 197 (ex btw) – max. 10 personen – wees er dus snel bij!
Nog maar (8, 7, 6, 4, 3, 2) 1 plaats beschikbaar.
Je ontvangt tevens mijn ebook de ‘SEO Succes Gids’.

Voor wie?

Deze cursus heb ik speciaal ontwikkeld voor zelfstandige professionals zoals trainers, coaches, adviseurs. De training is erg praktisch en bevat voorbeelden uit jouw dagelijkse praktijk. We hebben een kleine, exclusieve groep en afhankelijk van het niveau van de deelnemers pas ik het niveau aan. De cursusinhoud is dus niet standaard maar dynamisch en toegespitst op de groep.

Jouw coach & trainer: Frank Husmann

coach & trainer Frank HusmannFrank Husmann leert ondernemers om meer rendement uit hun online activiteiten te halen en heeft veel grote en kleine bedrijven in de top 5 van Google gekregen via Zoekmachine Optimalisatie. Frank is auteur van verschillende online marketing boeken. Zijn nieuwsbrief met online marketing tips wordt gelezen door meer dan 1.500 mensen en op Twitter volgen meer dan 10.000 mensen hem. Hij werd geïnterviewd door onder andere het NOS Journaal op 3, RTL4 Editie NL, Dagblad De Pers en Dagblad Trouw.

Inschrijven

Schrijf je direct in – max. 10 deelnemers dus wees er snel bij:Elke dag nieuwe leads in je mailbox? Test dan gratis mijn nieuwe software!

Wil je direct nieuwe leads ontvangen?

Probeer dan gratis mijn nieuwe software en krijg inzicht in de bedrijven en de personen die je website bezoeken!