Over Frank

Als internetondernemer heb ik altijd een fascinatie voor nieuwe technologie en de impact daarvan. Hierover deel ik mijn kennis graag zodat jij met deze inzichten jezelf en je bedrijf futureproof kunt maken.

En als mede-oprichter van Online Succes – een Haarlemse startup die cloud software ontwikkelt voor B2B marketeers en verkopers – zijn we hard bezig om marketing en sales te optimaliseren voor B2B bedrijven. Door mijn eigen projecten en mijn werkzaamheden voor kleine en grote (inter)nationale klanten heb ik enorm veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van appontwikkeling, online marketing en sales.

Als je ook op de hoogte wilt blijven over de impact van digitale transformatie, schrijf je dan in voor mijn inzichten over digitale trends. Ondertussen veel plezier met het lezen van de artikelen op mijn website!

Wat anderen zeggen

“Frank heeft in zijn workshop voor een gevarieerd publiek van freelancers heldere handvatten gegeven om de eigen diensten, kwaliteiten en producten beter vindbaar te maken op internet. De tips waren direct toepasbaar voor zowel de beginnende als al gevorderde freelancer.” – Victor David (Babbage Company)

“Frank vertelt gepassioneerd over zijn vakgebied en haalt veel praktijkvoorbeelden aan in z’n training, wat het heel beeldend en levendig maakt. Hij brengt complexe zaken op eenvoudige wijze over en maakt dit begrijpelijk voor een ieder. Op relaxte en luchtige manier brengt hij zijn boodschap over. Zijn training is een echte aanrader voor als je jezelf wilt presenteren via het internet en daar het meest optimale uit wilt halen!” – Jolanda Boss (trainer/coach)

“I have worked with Frank on a joint client for 12 months and have been highly impressed with his aptitude and knowledge from within the world of online marketing. Results focused and a nice guy as well. A pleasure to share ideas with!” – Andy Donaldson (HitSearch Ltd.)

Bekijk en lees ook mijn interviews in o.a.
het NOS Journaal op 3, RTL4 Editie NL,
Dagblad De Pers, Dagblad Trouw en NRC.

Vul je emailadres in en ontvang direct mijn Content Marketing ebook!Elke dag nieuwe leads in je mailbox? Test dan gratis mijn nieuwe software!

Wil je direct nieuwe leads ontvangen?

Probeer dan gratis mijn nieuwe software en krijg inzicht in de bedrijven en de personen die je website bezoeken!