Over Frank

Ik help je graag bij de groei van jouw tech bedrijf

  • Wil je meer bezoekers voor jouw website?
  • Ben je op zoek naar meer online omzet?
  • Of ben je op zoek naar een strategie om jouw bedrijf op een duurzame manier te laten groeien?

Als internetondernemer heb ik een fascinatie voor het snijvlak tussen technologie en marketing. Hierover deel ik mijn kennis graag zodat jij met deze inzichten jezelf en je bedrijf kunt laten groeien.

De afgelopen jaren heb ik drie bedrijven opgezet en ook weer verkocht. Eén daarvan was een SaaS bedrijf voor B2B marketeers en salesteams. Door mijn eigen projecten en mijn werkzaamheden voor kleine en grote (inter)nationale B2B klanten heb ik enorm veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van online marketing en sales.

De kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan deel ik in de artikelen op mijn site en pas ik toe met mijn B2B agency Maxiality. Veel plezier met het lezen van de artikelen!

P.S. Als je na het lezen meer duidelijkheid wilt hebben over je eigen strategie en de uitvoering ervan, dan help ik je graag door een gratis strategiegesprek in te plannen.

Frank

Wat anderen zeggen

Joran Iedema

CEO Dyme

Als fintech bedrijf hebben we met veel plezier langdurig samengewerkt. Frank’s kennis en expertise in organische online groei zorgde dat Dyme als expert in personal finance op de kaart staat.

Andy Donaldson

CEO HitSearch Ltd.

I have worked with Frank on a joint client for 12 months & have been highly impressed with his aptitude & knowledge of online marketing. Results focused.

Philip Spaas

Ondernemer & Investeerder

Frank heeft behalve veel affiniteit met SEO, content marketing, SaaS en development ook een bureau gehad en heeft een T-profiel: zowel business als techniek.

Nasser al Kamouchi

Co-Founder Whello Agency

Frank is echt dé SaaS marketing expert!    

Nele van Eynde

Marketing Manager HRLinkIT / Minggo

We schakelden Frank in om met Minggo meer leads in Nederland te genereren via digitale marketing. Frank’s diepgaande kennis en ervaring in SaaS-marketing bleken van onschatbare waarde. Hij denkt snel en doeltreffend in oplossingen, communiceert aangenaam en steeds met een vleugje humor. Bedankt voor de mooie resultaten en succesvolle samenwerking!

Thomas

Thomas Hesseling

Marketing Manager NL Circula

In de afwezigheid van een Nederlandse marketing manager heeft Frank Circula een aantal maanden ondersteund met strategisch advies en de eerste activiteiten. We waren allemaal blij verrast met de snelheid van de resultaten en de significant verbeterde vindbaarheid van Circula. In een volgende start-up / scale-up rol kan Frank waarschijnlijk weer een belletje van me verwachten.

Cheu Tai

Peak Venture Capital

Frank heeft belangrijke stappen gezet op het gebied van groei marketing bij SaaS bedrijven uit onze portfolio.

Ivar van Duuren

Co-founder ISOPlanner

Ik ben heel blij met de enorme hoeveelheid content die je maakt op basis van 1 interview. Ik doe met plezier meer interviews zodat dit proces door kan lopen!

Mathijs Vleeming

Yunits Community Software van Yard

De LinkedIn video’s zorgden ervoor dat ik zichtbaarder werd als expert in onze branche. Dit resulteerde binnen een maand al in deelname aan twee expertpanels waar onze ideale klanten ook aanwezig zijn!

Bekijk de video met Nasser al Kamouchi (Co-Founder Whello Agency): “Frank is echt dé SaaS marketing expert.”

We hebben snel belangrijke verbeteringen gekregen die direct tot betere resultaten hebben geleid. Raad zijn diensten absoluut aan!
– Martina Welles (Scandic Booking)

Frank heeft in zijn workshop voor een gevarieerd publiek van freelancers heldere handvatten gegeven om de eigen diensten, kwaliteiten en producten beter vindbaar te maken op internet. De tips waren direct toepasbaar voor zowel de beginnende als al gevorderde freelancer.
– Victor David (Babbage Company)

Frank vertelt gepassioneerd over zijn vakgebied en haalt veel praktijkvoorbeelden aan in z’n training, wat het heel beeldend en levendig maakt. Hij brengt complexe zaken op eenvoudige wijze over en maakt dit begrijpelijk voor een ieder. Op relaxte en luchtige manier brengt hij zijn boodschap over. Zijn training is een echte aanrader voor als je jezelf wilt presenteren via het internet en daar het meest optimale uit wilt halen!
– Jolanda Boss (trainer/coach)

In de media

Bekijk en lees ook mijn interviews en podcasts bij o.a. het NOS Journaal op 3, RTL4 Editie NL, Dagblad De Pers, Dagblad Trouw en NRC.

 

Al 35+ SaaS klanten help ik groeien, waaronder:

Start met een gratis strategiesessie

 

Op werkdagen neem ik binnen 24 uur contact met je op.