Over Frank

“Ik help je bij de groei van jouw bedrijf”

  • Wil je meer bezoekers voor jouw website?
  • Ben je op zoek naar meer online omzet?
  • Of ben je op zoek naar een strategie om online marketing nu echt voor je te laten werken?

Als internetondernemer heb ik een fascinatie voor het snijvlak tussen technologie en marketing. Hierover deel ik mijn kennis graag zodat jij met deze inzichten jezelf en je bedrijf kunt laten groeien.

Verder ben ik mede-oprichter van Online Succes: een Haarlemse startup die cloud software ontwikkelt voor B2B marketeers en verkopers. Door mijn eigen projecten en mijn werkzaamheden voor kleine en grote (inter)nationale klanten heb ik enorm veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van appontwikkeling, online marketing en sales.

Op mijn site vind je artikelen over online marketing en digitale transformatie. Veel plezier met het lezen van de artikelen op mijn website!

Wat anderen zeggen

“Frank heeft in zijn workshop voor een gevarieerd publiek van freelancers heldere handvatten gegeven om de eigen diensten, kwaliteiten en producten beter vindbaar te maken op internet. De tips waren direct toepasbaar voor zowel de beginnende als al gevorderde freelancer.” – Victor David (Babbage Company)

“Frank vertelt gepassioneerd over zijn vakgebied en haalt veel praktijkvoorbeelden aan in z’n training, wat het heel beeldend en levendig maakt. Hij brengt complexe zaken op eenvoudige wijze over en maakt dit begrijpelijk voor een ieder. Op relaxte en luchtige manier brengt hij zijn boodschap over. Zijn training is een echte aanrader voor als je jezelf wilt presenteren via het internet en daar het meest optimale uit wilt halen!” – Jolanda Boss (trainer/coach)

“I have worked with Frank on a joint client for 12 months and have been highly impressed with his aptitude and knowledge from within the world of online marketing. Results focused and a nice guy as well. A pleasure to share ideas with!” – Andy Donaldson (HitSearch Ltd.)

Bekijk en lees ook mijn interviews in o.a.
het NOS Journaal op 3, RTL4 Editie NL,
Dagblad De Pers, Dagblad Trouw en NRC.