Over Frank

"Ik help je bij de groei van jouw bedrijf"

  • Wil je meer bezoekers voor jouw website?
  • Ben je op zoek naar meer online omzet?
  • Of ben je op zoek naar een strategie om jouw bedrijf op een duurzame manier te laten groeien?

Als internetondernemer heb ik een fascinatie voor het snijvlak tussen technologie en marketing. Hierover deel ik mijn kennis graag zodat jij met deze inzichten jezelf en je bedrijf kunt laten groeien.

De afgelopen jaren heb ik drie bedrijven opgezet en ook weer verkocht. Eén daarvan is Online Succes: een SaaS bedrijf dat software ontwikkelt voor B2B marketeers en verkopers. Door mijn eigen projecten en mijn werkzaamheden voor kleine en grote (inter)nationale klanten heb ik enorm veel praktijkervaring opgedaan op het gebied van online marketing en sales.

De kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan deel ik in de artikelen op mijn site. Veel plezier met het lezen ervan!

Frank

Wat anderen zeggen

“Frank heeft belangrijke stappen gezet op het gebied van groei marketing bij SaaS bedrijven uit onze portfolio.” – Cheu Tai (Peak Venture Capital)

“Frank heeft behalve veel affiniteit met SEO, content marketing, SaaS en development ook een bureau gehad en heeft een T-profiel: zowel business als techniek.” – Philip Spaas (co-founder van Oogst / Merkle)

“Als fintech bedrijf hebben we met veel plezier langdurig samengewerkt met Frank. Zijn kennis en expertise in organische online groei heeft ervoor gezorgd dat Dyme nu echt op de kaart staat als expert in personal finance.” – Joran Iedema (CEO Dyme)

“We hebben snel belangrijke verbeteringen gekregen die direct tot betere resultaten hebben geleid. Raad zijn diensten absoluut aan!” – Martina Welles (Scandic Booking)

“I have worked with Frank on a joint client for 12 months and have been highly impressed with his aptitude and knowledge from within the world of online marketing. Results focused and a nice guy as well. A pleasure to share ideas with!” – Andy Donaldson (HitSearch Ltd.)

“Frank heeft in zijn workshop voor een gevarieerd publiek van freelancers heldere handvatten gegeven om de eigen diensten, kwaliteiten en producten beter vindbaar te maken op internet. De tips waren direct toepasbaar voor zowel de beginnende als al gevorderde freelancer.” – Victor David (Babbage Company)

“Frank vertelt gepassioneerd over zijn vakgebied en haalt veel praktijkvoorbeelden aan in z’n training, wat het heel beeldend en levendig maakt. Hij brengt complexe zaken op eenvoudige wijze over en maakt dit begrijpelijk voor een ieder. Op relaxte en luchtige manier brengt hij zijn boodschap over. Zijn training is een echte aanrader voor als je jezelf wilt presenteren via het internet en daar het meest optimale uit wilt halen!” – Jolanda Boss (trainer/coach)

Bekijk en lees ook mijn interviews in o.a.
het NOS Journaal op 3, RTL4 Editie NL,
Dagblad De Pers, Dagblad Trouw en NRC.

Een aantal klanten die ik met hun groei heb mogen helpen

Start met een gratis kennismaking

 

Op werkdagen neem ik binnen 24 uur contact met je op.