Zoekmachine Optimalisatie (SEO) – Online Cursus


Meer bezoekers en meer omzet via Google!

Wil jij ook weten hoe die (con)cullega’s zo hoog in de zoekresultaten van Google terechtkomen? Wil jij zelf met jouw website ook omhoog schuiven in de rankings (zoekresultaten)? En wil je weten aan welke knoppen je hiervoor moet draaien? Dan is deze online cursus echt geschikt voor jou!

Meer online rendement


De meeste mensen gaan online op zoek naar een product of dienst. Maar hoe zorg je ervoor dat potentiële klanten bij jou terecht komen? En hoe word je nu beter gevonden dan bijvoorbeeld een concurrent? Nadenken over én keuzes maken in een goede online strategie zijn essentieel voor jouw bedrijfscontinuïteit!

Praktische kennis en tips om direct mee aan de slag te gaan

Het doel van de cursus Zoekmachine Optimalisatie is jouw kennis te vergroten over de mogelijkheden om jouw website te optimaliseren voor SEO. Zodat de klanten die gebaat zijn bij jouw dienst of product, jouw website ook eenvoudig via de zoekmachines kunnen vinden. Waar bestaat de cursus uit?

 • 3 modules met video’s met uitgebreide en praktische uitleg van de belangrijkste onderwerpen
  • Opdrachten en vragen om zelf aan de slag te gaan
   • Persoonlijke feedback van mij op het huiswerk
    • Persoonlijke telefonische begeleiding bij vragen of moeilijkheden
    • Inhoud van de online cursus video’s

     De cursus bestaat uit hoogwaardige video’s in HD kwaliteit die je direct online kunt bekijken, verdeeld in de volgende modules:

     Meer klanten krijgen via Zoekmachine Optimalisatie (SEO) – Leer de 4 stappen hoe je hoog in Google komt en zo grote aantallen gratis bezoekers naar jouw website trekt.
     Zoekwoorden onderzoek – Start bij de basis met degelijk zoekwoordenonderzoek: welke hulpmiddelen zijn er om de keywords voor jouw dienst of product te achterhalen?
     Linkbuilding – Links zijn essentieel voor zoekmachine optimalisatie: leer welke tools ik gebruik om links te realiseren en zet ze in voor jouw website.

     Toetsvragen na de cursus modules

     Een groot aantal van de cursus modules heeft toetsvragen die je kunt beantwoorden. Deze vragen kijk ik persoonlijk na en voorzie ik van feedback zodat je zeker weet dat je het geleerde op de juiste manier toepast.

     Je krijgt mijn persoonlijke telefonische begeleiding

     Om het allerbeste uit de cursus te halen, begeleidt ik je persoonlijk. In 1 telefonische (of skype) sessie van 30 minuten (ter waarde van €70) bespreken we jouw vragen en jouw voortgang. Zo haal je echt het maximale online rendement!

     Voor wie?

     Deze cursus is bedoeld voor zelfstandige professionals in de zakelijke dienstverlening zoals onder andere coaches, trainers, adviseurs/consultants, advocaten of accountants.

     “Deze training is een echte aanrader als je jezelf wilt presenteren via internet en daar het meest optimale uit wilt halen!”


     Frank vertelt gepassioneerd over zijn vakgebied en haalt veel praktijkvoorbeelden aan in z’n training, wat het heel beeldend en levendig maakt. Hij brengt complexe zaken op eenvoudige wijze over en maakt dit begrijpelijk voor een ieder.

     Jolanda Boss

     “Ongelofelijk veel van deze cursus opgestoken!”

     Een enorme stimulans om hier extra werk van te maken. Je krijgt vanuit de zeer praktische benadering heel snel zicht op jouw aandachtspunten en tips hierover.

     Jan Bult

     Een greep uit wat je in deze online cursus leert:

     • Waar jouw website aan moet voldoen om een klantenmagneet te worden
     • Hoe je bezoekers naar jouw site krijgt zonder advertenties of Google Adwords
     • Hoe Google werkt en hoe je jouw site hiervoor eenvoudig optimaliseert
     • Wat je vooral niet moet doen bij zoekmachine optimalisatie (SEO)
     • Tips en tools voor online marketing

     Leer in je eigen tempo met deze online cursus

     Volg de cursus wanneer het jou uitkomt: 100% online en levenslange toegang.

     De cursus wordt regelmatig bijgewerkt. Dus altijd up-to-date!

     Dit is nog niet alles, ik heb ook speciaal bonusmateriaal voor je samengesteld:

     Bonus Materiaal

     De lesmodules als losse hoge kwaliteit MP3 geluidsopnames voor op jouw telefoon of iPod zodat je ze zo vaak kunt beluisteren als je wilt. Bijvoorbeeld als je in de auto of in de trein zit!
     Het lesmateriaal in PDF formaat zodat je alles op je gemak nog eens kunt doornemen.
     SEO Succes Gids – Hét naslagwerk met up to date informatie over zoekmachine optimalisatie (SEO).
     Uiteraard ook de Content Marketing Gids – Dé gids over hoe je met content marketing een online autoriteit en klantenmagneet wordt! Inclusief interessante interviews en opinies van bekende online marketing specialisten.

     En je krijgt ook nog dit:

     Toegang tot de exclusieve online linkbuilding tool BacklinkDashboard. Deze tool is speciaal door mij gemaakt om jouw linkbuilding activiteiten mee te monitoren voor zoekmachine optimalisatie (SEO) zodat je hoger in Google komt. Het helpt je onder andere met het automatisch controleren of links geplaatst zijn. Veel kleine en grote klanten van mij betalen voor het gebruik van deze online tool maar jij krijgt gratis toegang (ter waarde van €197)!

     Wat levert het volgen van deze cursus je op?

     • Meer verkopen, contactaanvragen, aanmeldingen en leads
     • Veel betere vindbaarheid in Google
     • Je bespaart op hoge uitgaven aan adverteren bij Google
     • Verhoging van jouw omzet uit online kanalen

     Jouw coach & trainer: Frank Husmann

     coach & trainer Frank Husmann

     Frank Husmann leert ondernemers om meer rendement uit hun online activiteiten te halen.

     “Als praktisch online marketeer ben ik al meer dan 15 jaar zelfstandig ondernemer. Door mijn eigen projecten en mijn werkzaamheden voor kleine en grote (inter)nationale klanten heb ik enorm veel praktijkervaring opgedaan. Deze cursus bevat al mijn opgedane kennis over online marketing zodat jij meer rendement uit internet kunt halen!”

     Frank in de media

     Frank is auteur van verschillende online marketing boeken. Zijn nieuwsbrief met online marketing tips wordt gelezen door meer dan 1.500 mensen en op Twitter volgen meer dan 10.000 mensen hem. Hij werd geïnterviewd door onder andere het NOS Journaal op 3, RTL4 Editie NL, Dagblad De Pers en Dagblad Trouw.

     Testimonials van zelfstandige professionals

     Bekijk de video om te zien wat deelnemers van de cursus er van vonden:

     Actie

     De cursus bestaat uit 3 modules met uren uitgebreide, praktische video’s + toetsvragen met feedback + persoonlijke telefonische begeleiding + al het bonus materiaal. Je krijgt na betaling direct toegang tot cursus website waarop je de volledige online cursus direct kunt bekijken. Binnen enkele minuten heb je dus toegang tot al het materiaal!