LinkedIn emoji lijst met speciale symbolen

LinkedIn emoji lijst met speciale symbolen om te kopiëren en plakken

Converteer tekst naar Unicode symbolen voor LinkedIn om zo emoticons en andere symbolen toe te voegen.

LinkedIn emoji om nadruk te leggen in de post

💪 🤔 ✨ 🪙 🔍 📰 🌐 📊 ⚡️ 💡 🔄 🚨 🤝 🎯 🔥 💥 🚀 📍📞 ✅

📣 📢 ✔️ ➡️ ⤵️ ❗️ ❓ ❔ 💯 ♻️ ❗️ ❕ 💯 ⚠️ ♻️ ❇️ ✳️ 🚫

Bullets voor een opsomming in LinkedIn post

◾ ♦ ◆ ● ◉ ⭕️ ▪ 📌 ▣ 🞔 🞕 ▫ ◆ ◇ ◧ ▰ ▢ 🞄 ↳

Sterren bullets

★ ✪ ✯ ✰ ✷ ✹ ✱ ✲ ✺ ٭

Symbolen en cijfers

🆗 🆙 🆒 🆕 🆓 0️⃣ 1️⃣ 2️⃣ 3️⃣ 4️⃣ 5️⃣ 6️⃣ 7️⃣ 8️⃣ 9️⃣ 🔟 ▶️ ⏩ ⏪ ⏫ ⏬ ◀️ 🔼 🔽 ➡️ ⬅️ ⬆️ ⬇️ ️

↘️ ↙️ ️ ↕️ ️ ️ ⤴️ ⤵️ 🔚 🔙 🔛 🔝 🔜 ☑️ 🕐

Checks

✘ ☐ ✓ ✔ 🗹 ☑ ✅ ✖ ❎ ✗ ☒ ❌ 🟩 🟥

Pijlen

☛ ☚ ☜ → ☞ ☟ ⇨ ► ➤ ◄ ► » ➟ ▸ ◄

Handen en gezicht

👍 👏 👋 👌 👐 🤞👂 👈 ☝️ 💪 ✍️ 👃 👎 👉 ✌️ 🙏 👊 👆 ✋ 🖖 ✊ 🙌 👇 🖐 🤘 👀 👁

Gezichtsuitdrukking emoji’s

😀 😁 😂 🤣 😃 😄 😅 😆 😉 😊 😋 😎 😍 😘 😗 😙 😚 🙂 🤗 🤩 🤔 🤨 😐 😑

😶 🙄 😏 😣 😥 😮 🤐 😯 😪 😫 😴 😌 😛 😜 😝 🤤 😒 😓 😔 😕 🙃 🤑 😲 ☹

🙁 😖 😞 😟 😤 😢 😭 😦 😧 😨 😩 🤯 😬 😰 😱 😳 🤪 😵 😡 😠 🤬 😷 🤒 🤕

🤧 😇 🤥 🤫 🤭 🧐 🤓 👾 🤖 🧒 👦 👧 🧑 👨 👩 🧓 👴 👵 👀 🤢 🤮

Kantoor emoticons

💻 ⌨️ 🖥 🖨 🖱 📷 🎥 📞 ☎️ ⏱ ⏰ ⏳ ⌛️ 💡 🔨 🛠 ✉️ 📩 📨 📦 📊 📈

📉 🗃 🗳 🗄 📋 📁 📂 🗂 🗞 📰 📓 📔 📒 📕 📗 📘 📙 📚 📖 🔗 📎 🖇

📐 📏 ✂️ 📌 📍 🚩 🖌 🖍 🖊 🖋 ✒️ 📝 ✏️🔍 🔎💭

E-mail

✉ @ 🖄 📧 📥 📇 ✏ 📝 📨

Telefoon

✆ 📞 ☎ 🕽 📱

Kalender

🗓 📅 📆 🕚

Lijn

‾‾‾‾‾‾‾‾‾

Tech/IT

💻 🖧 ℹ ⚙ 🤖 🛠 ⚠

Gereedschap/Tools

⚙ 🛠 🪓 🔧 🔨 ⚒ 🛡

Zelf emojis selecteren op Windows

Druk tegelijkertijd op de “Win ❖ + ;” toetsen van je toetsenbord (Windows toets + puntkomma toets) om het emoji toetsenbord te openen.

Selecteer vervolgens de emoji die je wilt gebruiken.

Zelf emojis selecteren op Mac

Druk tegelijkertijd op je toestenbord op: Command + Control + Spatiebalk.

Waarom zou je emoticons of symbolen gebruiken in een professioneel netwerk zoals LinkedIn?

Hier zijn een paar redenen waarom dit zinvol kan zijn:

  1. Het trekt de aandacht: In een drukke tijdlijn vol met tekstuele inhoud vallen posts met emoticons of symbolen vaak op. Deze visuele elementen trekken onmiddellijk de aandacht van lezers en maken je bericht visueel aantrekkelijker. Dit vergroot de kans dat mensen stoppen met scrollen en jouw post bekijken.
  2. Het maakt je boodschap persoonlijker: Emoticons voegen een menselijk element toe aan je post en kunnen helpen om je persoonlijkheid beter over te brengen. Ze geven je de mogelijkheid om emoties uit te drukken die anders moeilijk te vertalen zijn in puur tekstuele communicatie. Door emoticons strategisch te gebruiken, kun je empathie tonen, humor toevoegen of gewoon vriendelijker overkomen.
  3. Het bevordert betrokkenheid: Onderzoek heeft aangetoond dat posts met emoticons of symbolen meer betrokkenheid genereren dan posts zonder. Mensen zijn eerder geneigd om te reageren, te delen of te liken wanneer er visuele elementen worden gebruikt. Dit kan leiden tot een grotere interactie met je bericht en uiteindelijk ook tot een groter bereik.
  4. Het verbetert de leesbaarheid: Emoticons kunnen ook worden gebruikt als visuele hulpmiddelen om de leesbaarheid van je post te verbeteren. Ze kunnen helpen om belangrijke punten te markeren, lijsten duidelijker weer te geven of verschillende secties in je tekst te onderscheiden. Hierdoor wordt je boodschap gemakkelijker scanbaar en begrijpelijk voor de lezer.

Uiteraard is het belangrijk om emoticons en symbolen op een gepaste manier in te zetten binnen de professionele context van LinkedIn. Hier zijn een paar tips die je kunt volgen:

  • Wees selectief: Gebruik emoticons spaarzaam en kies alleen diegene die passend zijn bij de boodschap die je wilt overbrengen.
  • Houd rekening met je doelgroep: B2B marketeers hebben vaak andere verwachtingen en normen dan bijvoorbeeld consumenten. Zorg ervoor dat de emoticons die je gebruikt aansluiten bij de stijl en toon van je doelgroep.
  • Blijf professioneel: Hoewel emoticons een informeel element toevoegen aan je posts, is het belangrijk om altijd professioneel te blijven. Vermijd het gebruik van controversiële of ongepaste symbolen die afbreuk kunnen doen aan je imago als professional.

Al met al kunnen emoticons en symbolen een waardevol hulpmiddel zijn om je LinkedIn-posts te versterken en meer betrokkenheid te genereren. Door ze op een strategische manier in te zetten en rekening te houden met de context, kun je jouw boodschap effectiever overbrengen en een positieve impact hebben op jouw B2B marketingactiviteiten.

Ontdek ook hoe je LinkedIn tekst dikgedrukt maakt: pas de opmaak van de tekst in je post aan.