Content Marketing & SEO – Infographic

Content Marketing SEO

De populariteit van Content Marketing binnen zoekmachine optimalisatie (SEO) en online marketing in zijn geheel groeit exponentioneel de laatste tijd. Zoek niet verder naar bewijzen voor het rendement, hier vind je de resultaten van een grote enquête onder SEO experts, SEO bureau’s en webmasters – met als centrale vraag: “Hoe belangrijk is Content Marketing voor SEO?” Hier vind je de resultaten van dit onderzoek in een grote infographic!


Content Marketing & SEO

Plaats de infographic op jouw site, knip & plak onderstaande code:

Enkele highlights uit het onderzoek

  • 41% zet al Content Marketing in
  • 31% heeft leadgeneratie als doel bij Content Marketing
  • 28% heeft het verhogen van de sales als doel bij Content Marketing
  • 52% wil het budget voor Content Marketing verhogen

Conclusie: Content Marketing is van groot belang!

De enquête over “Content Marketing & SEO” laat duidelijk een stijgend aantal online marketeers zien die de voordelen van Content Marketing gebruiken voor hun projecten en hun marketing inspanningen hierop aanpassen. Vandaar ook dat content marketing steeds meer momentum krijgt in het SEO landschap.

En dit is heel logisch: zoekmachines zijn op zoek naar de beste content, webmasters streven naar een betere zichtbaarheid en groter bereik en de bezoekers van de site zijn geïnteresseerd in informerende, vermakelijke en onderhoudende content. Content marketing ondersteunt hier allemaal bij.

Met dank aan Linkbird voor het Content Marketing & SEO rapport en de originele infographic.

Related Post

Read previous post:
Coaches & inzet van Online Marketing – Infographic

Steeds meer mensen schakelen een coach in voor uiteenlopende zaken. In Nederland zijn er meer dan 40.000 coaches actief waarvan...

Close